zaterdag 18 oktober 2014

Nieuw in onze showroom: Oriënt en Pharaoh!

Naar jaarlijkse gewoonte hangen we in september en oktober heel wat nieuwigheden op in onze showroom! Dit jaar zijn dat onder andere de Pharaoh en de Oriënt van Lightyears!
Oriënt

Lightyears is een nieuwe speler op de markt van de verlichting. Ze proberen creatieve en erg vernieuwende verlichting te brengen, maar toch steeds de 'touch' met het verleden te houden!

Een goed voorbeeld daarvan is de Oriënt, dat eigenlijk een remake is van het oorspronkelijke ontwerp dat reeds uit 1963 dateert! De moderne Oriënt is gemaakt uit hoogwaardige metalen. Onderaan koper en bovenaan rozenhout, wat het geheel een zeer warme en gezellige sfeer doet uitstralen! Dit armatuur is ideaal boven eettafels waar gezelligheid troef is!

Pharaoh
Een ander armatuur wat in het oog springt bij Lightyears is de Pharaoh. Als het licht is uitgeschakeld ziet de Pharaoh eruit als een spiegel. Hij oogt zeer elegant en is in het interieur aanwezig, zonder te sterk de aandacht naar zich toe te trekken!

Maar het wordt pas echt speciaal wanneer het licht wordt aangeschakeld. Dan wordt de spiegelende lampenkap quasi doorzichtig en kan men de opvallende lichtbron zien zitten. Deze pendel heeft niet enkel een mooi design, maar is ook zeer efficiënt! Met een zeer laag verbruik voor de verkregen lichtopbrengst. De speciale coating van de lampenkap zorgt ervoor dat je niet verblind wordt


Kom deze nieuwigheden bezichtigen tijdens onze opendeurdagen op 25 & 26 oktober!


Pharaoh